Straf Hamilton - FOTO'S: Oranje-legioen viert feest na zege van Max - Op het corniche circuit is het managen van verkeer lastig, want .

Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Op het corniche circuit is het managen van verkeer lastig, want . Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training.

Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Red Bull laat advocaat crash Verstappen onderzoeken
Red Bull laat advocaat crash Verstappen onderzoeken from cdn.nos.nl
De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt . Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Sommigen snappen niet dat verstappen straf krijgt, ondanks dat hij . Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Op het corniche circuit is het managen van verkeer lastig, want .

Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton.

Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen. Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun. Sommigen snappen niet dat verstappen straf krijgt, ondanks dat hij . Max verstappen is even op de koffie geweest bij garry connolly en co. Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix .

Sommigen snappen niet dat verstappen straf krijgt, ondanks dat hij . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun.

Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun. FOTO'S: Oranje-legioen viert feest na zege van Max
FOTO'S: Oranje-legioen viert feest na zege van Max from www.racexpress.nl
Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen. Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Een boete van 25.000 euro voor mercedes en een reprimande op naam van hamilton. Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Sommigen snappen niet dat verstappen straf krijgt, ondanks dat hij . Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele .

Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun.

Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Sommigen snappen niet dat verstappen straf krijgt, ondanks dat hij . Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Een boete van 25.000 euro voor mercedes en een reprimande op naam van hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt . Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Max verstappen is even op de koffie geweest bij garry connolly en co.

Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen. Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun. Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Op het corniche circuit is het managen van verkeer lastig, want .

Max verstappen is even op de koffie geweest bij garry connolly en co. AMuS: 'Hamilton vroeg FIA om straf Verstappen vanwege
AMuS: 'Hamilton vroeg FIA om straf Verstappen vanwege from newsifier.imgix.net
Een boete van 25.000 euro voor mercedes en een reprimande op naam van hamilton. Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens.

Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele .

Red bull racing is het er niet mee eens dat lewis hamilton geen straf krijgt voor zijn acties in de derde vrije training. Zojuist is officieel bekend geworden dat lewis hamilton alsnog een straf heeft ontvangen voor het niet verminderen van zijn snelheid tijdens een gele . De zevenvoudig wereldkampioen heeft een reprimande gekregen van de fia en krijgt . Hamilton moest naar aanleiding van het voorval een bezoek brengen aan de stewards, maar kwam weg met een reprimande. Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun. Verstappen kreeg een straf, maar daar was hij het niet mee eens. Een boete van 25.000 euro voor mercedes en een reprimande op naam van hamilton. Lewis hamilton heeft geen gridstraf gekregen voor het vermeend negeren van de dubbele gele vlag in de derde vrije training van de grand prix . Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Maar werd kort voor het einde alsnog gepasseerd door lewis hamilton. Sommigen snappen niet dat verstappen straf krijgt, ondanks dat hij . Lewis hamilton krijgt geen straf voor het negeren van de dubbele gele vlag, dat hebben de stewards besloten na de derde vrije training. Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen.

Straf Hamilton - FOTO'S: Oranje-legioen viert feest na zege van Max - Op het corniche circuit is het managen van verkeer lastig, want .. Op het corniche circuit is het managen van verkeer lastig, want . Hamilton is wat betreft het incident met mazepin wél bestraft. Lewis hamilton en max verstappen hebben bij de wedstrijdleiding hun. Verstappen krijgt straf, hamilton kampioen. Een boete van 25.000 euro voor mercedes en een reprimande op naam van hamilton.